Braunija garšas ātrās pankūkas

by - 00:16

*AR cukuru *AR piena produktiem *AR olām *Satur glutēnu

Pavisam šokolādīgam un grēcīgam brokastu rītam, vai uzmundrinošam launagam - Braunija tipa pankūkas būs tieši laikā! :)


Bet vēl labāk - kapēc gan nepalutināt sevi vakarā kopā ar glazī sarkanvīna?! Lai, cik dīvaini tas skan, šokolādīgās pankūkas un šokolādes mērce saderībā ar Pasqua Desire Lush & ZIN sarkanvīnu nodrošinās, ka vakars kļūs par kripatiņu vēl priecīgāks! :)

SASTĀVDAĻAS:

  • 220 g milti (var aizvietot arī ar auzu miltiem)
  • 2 ēd.k. cukurs (var aizvietot ar citu saldinātāju pēc saviem ieskatiem)
  • 3 ēd.k. kakao pulveris
  • 1 tēj.k. cepampulveris
  • 1 tēj.k. soda
  • 2 olas
  • 240 ml piens

Papildus, pēc vēlēšanās:
  • apmēram 50 g šokolādes skaidiņas, šokolādes čipsi vai cita veida smalki šokolādes gabaliņi - pēc vēlēšanās, kā papildus šokolādīguma deva pankūku mīklai
  • šokolādes mērce - gatavo pankūku pārliešanai
  • svaigas ogas, augļi, dekori pankūku servēšanai un baudīšanai

PAGATAVOŠANA:

Mīklas pagatavošanai bļodā samaisi miltus, cukuru, kakao, cepmapulveri un sodu.

Kad viss kārtīgi sajaukts, pievieno olas un pienu, visu samaisot ar rokas putojamo slotiņu, mikseri, karoti, vai citu sev ērtāku instrumentu.

Ja vēlies, kā beidzamos miltā iemaisi papildus mini šokolādes čipsus, šokolādes skaidiņas vai smalcinātu šokolādi. Bet šis punkts nebūt nav obligāts, un pankūku mīklas konsistenci un izcepšanos/neizcepšanos neietekmēs - viss atkarīgs no tā, cik šokolādīgas pankūkas vēlies baudīt!
Cep, kā ierasts pankūkām, no abām pusēm pāris minūtes.

Pasniedz pārlietas ar šokolādes mērci, kļavu sīrupu un svaigiem augļiem vai šokolādes dekoriem, vai jebko citu, ko sirds kāro!


Starpcitu, lai cik dīvani Tev tas varbūt nešķistu, šai šokolādes garšai varam atrast lielisku saderību ar sarkanvīnu - piedāvāju pamēģināt kombinācijā ar Pasqua Desire Lush & ZIN

www.citagarsa.lv 

You May Also Like

0 comments