Rafaello biezpiena un aveņu deserts

by - 07:45

Pavisam ātri un vienkārši pagatavojams, Ļooooti salds, bet arī Ļoooti gards deserts ciemiņu vai tuvinieku palutināšanai (un sevis, arī, protams! :))

Avenes ir šajā manā versijā, bet vari izmantot arī citas ogas vai augļus, piemēram, manuprāt, labi iederētos arī ananāsa vai mango gabaliņi- mmm, ju iedomājos šo tropu garšu - kokosa rafaello un mango salikums! :)

.... bet droši var izmantot arī citas odiņas - mellenes, zemenes, kazenes.

Sastāvdaļas:

  • 100 ml saldais krējums
  • 1 Ēd.k. cukurs
  • 100 g Rafaello konfektes
  • 250 g biezpiens (vājpiena vai pilnpiena izvēle paliek katra paša ziņā) (starpcitu, var izmantot arī krēmsieru, tādam kārtīgam krēmdeserta variantam)
  • 50 g avenes (vai citas ogas, augļi pēc izvēles)

Pagatavošana:

Šis sastāvdaļu daudzums būs aptuveni četrām glāzīšu izmēra porcijām, ja deserts paredzēts vairāk cilvēkiem, sastāvdaļu daudzumus, maini pec vajadzības.

Pagatavošana patiešām vienkārša, tikai pāris soļi un deserts gatavs.

Blenderī sablenderē Rafaello ar biezpienu līdz graudainai vai krēmīgai konsistencei, pēc izvēles.

Atsevišķā traukā saputo saldo krējumu ar cukuru.

Iecilā saldo krējumu Rafaello biezpiena masā un servē desertu glāzītēs, liekot vienu daļu krēma, pārbberot ar ogām, papildinot ar otru daļu krēma un dekorējot ar ogām.

Protams, kārtas vari taisīt arī vairāk un kombinēt augļus vai ogas pēc saviem ieskatiem!

Lai izdodās!

You May Also Like

0 comments