Krāsaino dārzeņu kārtojums

by - 23:25

Vasara un straujiem soļiem tuvojošais rudens - īstais dārzenu laiks, kas noteikti jāizmanto visā pilnībā!

Biete, ko cepu follijā, krāsnī - to var izcept un ēst visu nedēļu, pievienojot dažādos ēdienos.

Kabacītis no jaunās ražas.

Zaļie zirnīši, mazliet puķkāposta, daudz zaļumu un Latvijas biezpiens un kazas siers...

... tā ir Latvijas garšu kombinācija - veģetāra un veselīga, bet gana sātīga un garda!
Šajā dārzeņu - biezpiena kārtojuma sastāvā visas sastāvdaļas pieejamas audzētas, ražotas Latvijā:
- biete (cepta folijā cepeškrāsnī)
- kabacis (svaigs)
- tomāts
- biezpiens
- svaigais krēmveida kazas siers
- zaļie zirnīši
- kripatiņa puķkāposta
- dilles, pētersīļi, timiāns
- garšvielas
- nedaudz cietā siera pārkaisīšanai


Krāsnī ceptu bieti, kabaci, tomātu, biezpienu kopā ar kazas sieru un zaļumiem - visu kārto tornītī uz dubultā folija. Aptin ar foliju un cep cepeškrāsnī aptuveni 15 min.

Kārtas var papildināt arī ar zilo sieru, Parmesan sieru, Mozarella sieru, vai citu iecienītāko sieru pēc vēlēšanās, gan starp kārtām, gan arī kārtojuma noslēdzošajā virspusītes daļā.


You May Also Like

0 comments