Krāsaino dārzeņu kārtojums
Biete, ko cepu follijā, krāsnī - to var izcept un ēst visu nedēļu, pievienojot dažādos ēdienos.
Kabacītis no jaunās ražas.
Zaļie zirnīši, mazliet puķkāposta, daudz zaļumu un Latvijas biezpiens un kazas siers...
Šajā dārzeņu - biezpiena kārtojuma sastāvā visas sastāvdaļas pieejamas audzētas, ražotas Latvijā:
- biete (cepta folijā cepeškrāsnī)
- kabacis (svaigs)
- tomāts
- biezpiens
- svaigais krēmveida kazas siers
- zaļie zirnīši
- kripatiņa puķkāposta
- dilles, pētersīļi, timiāns
- garšvielas
- nedaudz cietā siera pārkaisīšanai
- biete (cepta folijā cepeškrāsnī)
- kabacis (svaigs)
- tomāts
- biezpiens
- svaigais krēmveida kazas siers
- zaļie zirnīši
- kripatiņa puķkāposta
- dilles, pētersīļi, timiāns
- garšvielas
- nedaudz cietā siera pārkaisīšanai
Krāsnī ceptu bieti, kabaci, tomātu, biezpienu kopā ar kazas sieru un zaļumiem - visu kārto tornītī uz dubultā folija. Aptin ar foliju un cep cepeškrāsnī aptuveni 15 min.
Kārtas var papildināt arī ar zilo sieru, Parmesan sieru, Mozarella sieru, vai citu iecienītāko sieru pēc vēlēšanās, gan starp kārtām, gan arī kārtojuma noslēdzošajā virspusītes daļā.
0 comments