Parmezāna siera - sēkliņu čipsi un Parmezāna - brī bezglutēna kēksiņi.

- Uz cepamā papīra kārtās liek vispirsm sarīvētu sieru, pārber ar sēkliņām un pa virsu atkal mazliet siera.
- Taisa sev vēlamā lieluma un formas čipsus un cep aptuveni 8-10 min.
- Izņemot no krāsns, čipsi vēl ir nedaudz mīksti un sieraini, bet atdziestot, paliek kraukšķigi un ir ideāla ballīšu uzkoda.
Miltu maisījums: Apmēram vienādās daļās rīsu milti + griķu milti + zirņu milti + kukurūzas milti + prosas pārslas + cepamais pulveris un nedaudz kukurūzas cietes
Garšvielas: Akmenssāls + dažādi kaltēti zaļumi + nedaudz čilli
Garšas un veselīguma veicināšanai: ķirbju sēkliņas

Mīklas izveidošanai: paniņas vai kefīrs + ūdens, bet tik pat labi var iztikt arī tikai ar ūdeni, ja vēlams vegānais rezultāts
Pildījumam: brī siers
Pārkaisīšanai: parmesāna siers
Arī pildījumu un pārkaisījumu var izlaist vai aizstāt ar ko citu, ja maizīšu cepējs un/vai ēdāji nelieto piena produktus!
Lai veselīgi un gardi!
0 comments