Lieliskā marcipāna krēma tortīte - īsts marcipān-mīļa sapnis
Karaliskā Rafaello torte ar marcipāna pārklājumu - Ceptā kūciņa ar kraukšķīgu auzu pārslu - riekstu pamatnīti ar maigu un netreknu kokosriekstu kārtu, pārklāta ar marcipānu īstai Rafaello garšai (kokoss + mandeles :))
Pasakainā burkānkūka ar maltiem indijas riekstiem, žāvētam, aprikozēm un dzērvenēm papildināta ar karameļu krēma pildījumu un siera krēma virspusi. Bez sviesta, bez olām, ar auzu miltiem un kokosriekstu un sezama eļļām. Ne tikai gardi, bet arī salīdzinoši veselīgi :)
Īpašā medus tortīte
Klasiskā Ņujorkas siera kūciņa ar mandeļu šķēlīšu un šokolādes pārklājumu, kā arī tradicionālā žāvēto augļu-ruma Ziemassvētku kūka
Mežrozīšu sīrupa piprakūku garšas groziņkūka ar karameļu vārīto krēmu un bezē putām, papildināta ar banāniem un vasarā saldētavā noglabātajām mellenītēm pildījumā (un arī mazliet dekoros :))
Lielā svētku torte ar biezpiena krēmu - augļu pildījumu un cepumiem.
Klasika - Ņujorkas siera kūka
0 comments