Kārdinošā siltā šokolādes fondantkūciņa (bez kviešu miltiem)

Aptuvenās sastāvdaļu proprcijas divām porcijām:
- 1 ĒK ghī sviests (šo var droši aizstāt ar papildu ĒK kokosriekstu eļļas, ja negribās izmantot sviestu vispār)
- 1 ĒK kokosriekstu eļļa
- 120 ml baltais jogurts
- 1 ĒK iebiezinātais piens
- 1 ola
- 1 ĒK auzu miltu
- 1 ĒK kokosa miltu
- šķipsniņa cepampulvera
- 50 g melnā šokolāde (man bija melnā fazer šokolāde ar drupinātiem lazdu riekstiem, līdz ar to kūciņām bija papildus riekstaina garšas nianse)
- 1 ĒK keroba + 1 TK dabīgais nesaldinātais kakao pulveris
Lai pamainītu garšiņas, otrajā piegājienā, kad šokolādīgais krēms jau salikts pa trauciņiem, viducītī ieliku pustējkaroti līdz tējkaroti dabīgā 100% riekstu sviesta - šīm kūciņām tad viducītī bija ne tikai mīksts šokolādīgs pildījums, bet arī krēmīgs riekstu pildījums.
Pasniedzam, protams, siltu kopā ar aukstu saldējuma bumbiņu :)
Lai gardi!
0 comments